ANY-II-TEMPORADA-2005-any bó

-------------------------------------------
TEMPORADA 2005-ANY-II-
CLUB PILOTA RELLEU , FUNDAT EL 15-07-2004
-------------------------------------------
Salutació...
El Club de Pilota Valenciana de Relleu és la societat esportiva més recient formada al poble de Relleu. La suea creació esdevé d'una il·lusió personal d'un cert grup de jovens, així con del suport de persones, empreses i altres institucions del mateix poble.

Tot i que la creació del club és realmnet recient, sí que podem dir, que l'afició a aquest esport no ha decaigut i que al molt poc temps de començar aquest projecte el suport popular i, sobretot, de l'aficionat ha sigut molt incondicional.

El propòsit del
Club de Pilota Valenciana de Relleu no és guanyar partides ni guanyar tornejos, el nostre propòsit, la nostra intenció, és fer que aquest, el nostre esport, no es perga i que puga apropar-se de forma constant als carrers i places del poble; doncs el desconeiximent d'un esport sí que pot propiciar el desinterés i la pròpia desaparició.

Des d'ací volem animar-vos a que vingueu a passar una estona agradable, practicant el nostre esport. La pilota és un esport tan complet com qualsevol altre, tan tècnic i emocionant com el que més i tan nostre com cap altre. Per això et volem preguntar:
"I tu, no jugues?" .

Club de Pilota Valenciana de Relleu.
Va de bo!
Directiva...

President:Pere Cantó Casanova

Viceresident:José Francisco Climent Brontons
Secretari:Moisés Ruíz García
Tresorer:Juan José Pérez Santonja
Cap Esportiu:Antonio Cantó

Vocals:Juan Cabot, Pau Gosàlbez, Ignaci Cantó Gosálbez, Carlos Cantó Gosálbez, Leandro Picó García

En cas de saber més sobre la constitució o estatuts del club poder posar-vos en contacte amb el Club de Pilota de Relleu a la direcció de correu:
cpvrelleu@hotmail.com o pilotarelleu@gmail.com també als telèfons Pere-626.669.850 ó Jaume-677.488.504

Club de Pilota Valenciana Relleu

Des de "tota la vida" a Relleu ha hagut gran afició de pilota, sent la modalitat reina la de Perxa o Esquerra. Aquesta modalitat era practicada per molts veïns del poble fins al punt en que podien haver diverses partides simultànies en diversos carrers del poble. I encara es recorden jugadors antics com per ejemple el mítics Serra, Tonico el Molí, Igorreta, Germán Benjamín, Juan Portellet... i altres, que encara -els que poden- tornen al carrer a vore les partides.

És gràcies a l'inici de la Lliga de Llargues quan aquesta modalitat comença a practicar-se i és també quan es forma de manera seriosa, a l'any 1984, el
Club de Pilota Valenciana Relleu. Després de participar en diverses Lligues de Llargues i de fer campionats a nivell local per a satisfer l'afició del poble, el club es veu envoltant en problemes amb la corporació local i la desilusió per falta de suport a nivell econòmic (què no aficionat) fa que el club de pilota vaja perdent-se fins a la total inactivitat.

Comença un llarg periode on el poble es queda sense pilota y solament es practica la pilota de forma casual i en partides de festes. Finalment, la pilota deixa de rodar pels carrers de Relleu.

Gustosament, és l'any 2004 quan un grup de joves, ajudats pels veterans de l'equip anterior, emprenen amb il·lussió la posta en marxa del
Club de Pilota Valenciana Relleu. Reconeixem que ha sigut una tasca complicada on han hagut molts papers que reomplir i signar. Però a la fi ho hem conseguit; Relleu ja té club de pilota amb l'ajuda dels veterans i del seu president, Pere Cantó i Casanova, que han posat moltes ganes en realitzar aquest projecte.

Ara solament queda que la corporació municipal no deixe que passe el va ocórrer als anys 80, perquè aifició i ganes en tenim, solament fa falta una xicoteta ajuda per a poder mantindre'ns.
Club de Pilota Valenciana Relleu
Plantilla del Club...

El Club de Pilota Valenciana de Relleu ha decidit crear dos equips diferents per fer que l'activitat esportiva siga més important. Per aquest motiu, el club ha decidit presentar un equip a la Lliga Provincial de Llargues, en tercera categoria, i altre a la Lliga Provincial de Palma, també en segona categoria.

La Plantilla de la temporada 2006 està formada per:


 • Juan Carlos Santamaria Company
 • Tonyito Santonja
 • Antonio José García Pérez
 • Pere Jaume Sebastià García
 • Jaume Gosàlbez Lloret
 • Pablo Sellés García
 • Jorge Cabot Ivorra
 • Francisco Javier García Doménech
 • Antonio Coloma Cantó
 • Jose Miguel Gomis Santonja
 • Héctor Cantó Lloret
 • José Francisco Climent Brotons
 • Vicent Sellés García
 • Jesús Nadal Soler
 • Miguel Ángel Gosálbez i Lloret
 • David Pérez
 • José Antonio Llorens Llorens
 • Última hora...

  ¿Encara no tens el carnet de soci del Club de Pilota Relleu?...
  No tardes en conseguir el carnet de soci/a per a la temporada 200/06. Podràs fer-te soci durant tot el mes d'agost. Consulta-ho amb qualsevol membre del club.
  Tin en compte que el fet de fer-te soci servirà per poder participar en diverses activitats del club de pilota i, a més a més, estaràs donant suport al club de pilota del teu poble. Moltes gràcies per donar-nos el vostre suport.
  II Lliga Local de Pilota
  El Club de Pilota Relleu amb col·laboració amb "La Llometa" i amb "L'Ajuntament de Relleu" ha organitzat el que és la II Lliga Local de Pilota. Als llocs habituals o en aquesta pàgina podreu trobar tota la informació necessària. No obstant, volem agrair la gran participació de gent, motiu que ens alegra.

  [Condicions Establertes] [Equips i Calendari] [Classificació]

  CONDICIONS ESTABLERTES

  EQUIPS-CALENDARIS
  CLASIFICACIÓ
  COL.LABORADORS 2004
  ENLLAÇOS 2004

  AGRAIM LA COL.LABORACIÓ DE LA CREACIÓ
  El enllaç era WWW.PILOTARELLEU.TK
  Podem recordarla en aquest enllaç:
  http://perso.wanadoo.es/cpvrelleu/default.htm